Appartementencomplex Gerbrandystraat te Utrecht

In Utrecht, op de locatie van het voormalige belastingkantoor, wordt een nieuw appartementencomplex gebouwd voor ca. 450 huurappartementen. De appartementen worden verspreid over 3 gebouwen. De ruimte tussen deze drie gebouwen zal worden voorzien door een verhoogd dek. Dit dek is gesitueerd boven de parkeerplaats op de begane grond waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de buitenruimte. Op dit verhoogde leefdek is ruimte voor sociale ontmoeting, verblijven en ontspanning. Er zijn diverse plekken ontworpen met zitelementen. Bomen aan de rand van het dek zorgen voor beschutting en een gezond leefklimaat.  

Voorlopig Ontwerp
Voorlopig Ontwerp
Het leefdek
Het leefdek
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten
© van der Linde Architecten